Max 8 personer får vistas i denna lokal
Eftersom det här inte är en offentlig lokal så har vi ingen skyldighet att räkna människor. Ni sköter er privata sammankomst själva och tar därmed även ansvaret att följa reglerna som regering och myndigheter har bestämt.

Har du frågor? (som inte gäller ovanstående) Gå till "Frågor & svar" uppe i menyn. Där finns svaren på alla tänkbara frågor.

Vill du se var ni kan vara, priser, lediga tider och boka? Då fortsätter du nedan.

Vilken månad gäller det? Välj!

Hur länge vill ni vara ombord? timmar

Hur många är ni?   stycken

Observera att bastu-aggregatet är vedeldat och att ni värmer själva. Beroende på utetemperatur så tar det drygt en timme vår och höst, och lite snabbare i sommarvärme.
Om andra bastar före så är det uppvärmt (Syns i kalendern). Det gäller främst lördagar.
Är ni osäkra på om ni ska hinna värma? Boka nån timme extra. Det blir inte mycket mer per person.
Ved ingår förstås!

  Du måste klicka på knappen om du ändrar något ovan 

  Så funkar kalendern ! 
Har du telefon? Vrid den och zooma in i kalendern för att kunna se.


Står det upptagen med en tid framför? Då är det bokat från den tiden.Hur länge är det bokat? Klicka på texten för att se.Finns flera bokade tider? Klicka på varje enskild tid för att se hur länge det är bokat.

  Välj rätt månad i kalendern 

  Detta måste ni veta  Jag förstår att vi tar oss själva till den plats vi valt, flotten ligger där hela tiden och vi sköter festen själva.Jag förstår att det inte finns någon toalett ombord och kommer att informera de andra om det.Duschen ombord är enkel och utomhus, för att snabbt kunna skölja av sig lite.
Sjövatten filtreras och värms något via skorstenen. Beroende på vattentemperatur, omgivningstemperatur m.m. så blir vattnet varmast högsommartid.

Jag förstår att duschen är enkel och utomhus och kommer att informera de andra om det.

En kommunal gästhamnsanläggning finns i Stadsträdgården nära Hamnspången, med duschar och toaletter.
Det är ca 180 m från Stenkajen om man går över bron Hamnspången.
I samma hus finns även några offentliga (olåsta) toaletter. Gästhamnsanläggningen är obemannad och låst. Av olika anledningar kommer man ibland inte åt vare sig duschar eller toaletter. DET GÄLLER ÄVEN DE OFFENTLIGA. Det måste ni själva kontrollera. För att veta om ni kan få tillgång till duschar och toaletter, hör av er till: hamnen@uppsala.se eller leta telefonnummer på uppsala.seDu är ansvarig för skada. Det innebär även att slev, spann, tändare och annan lös utrustning måste finnas kvar. Vi tar väldigt mycket betalt att skaffa sånt som saknas efter er, innan nästa grupp kommer.
Vi anlitar hantverkare om ni t.ex. öppnar ölflaskor mot bord och räcke eller stänker ner bastuinredningen med rödvin eller stearin.

Jag förstår att jag är ansvarig för skada och sådant som försvinner och vet att det är väldigt dyrt att anlita hantverkare.Du är ansvarig för att det blir städat och rent innan nästa grupp kommer. Det gäller även utomhus under bänkar och bord, samt att grillen är ren.

Jag förstår att jag är ansvarig för städningen och att det är väldigt dyrt att anlita en städfirma.


Passa tiden så slipper vi stå och vänta medan ni städar och packar ihop. Det påverkar även nästa sällskap som vill använda tiden de har betalt för.
Ha sopsäckar framme redan från början så sparar ni tid.
Soporna tar ni med er.
Tips! Boka nån extra timme ifall ni inte vet exakt när ni kommer. Det kostar inte mycket mer per person.

Jag förstår att vi måste vara färdiga och borta när vår tid är slut


Betalningssätt
För att kunna hålla så låga priser som vi gör så gäller endast förskottsbetalning.
Du gör en vanlig bankbetalning och beloppet kommer in på kontot nästa vardag.
Bokningen är bindande. Är ni inte helt säkra på ifall ni vill ha bastuflotten, avstå från att boka och kom tillbaka senare för att se ifall det fortfarande är ledigt.
En bokningsbekräftelse skickas med epost samma dag (ifall du bokar innan kl. 22) och du betalar direkt. Annars kommer bokningsbekräftelsen dagen efter och du betalar direkt.
Får du ingen bokningsbekräftelse så titta i spam, skräp eller vad det kan tänkas heta där du läser epost. Hittar du inget ändå, skicka SMS.
Väntar du flera dagar så kan det bli bokat av någon annan. Det händer även om du drar på betalningen och försöker "preliminärboka". Sånt irriterar oss så avstå från att boka istället.
Betalar du inte samma dag som du får bokningsbekräftelsen så kan någon annan boka istället, så håll utkik efter din bokningsbekräftelse för det är "Först till kvarn..." som gäller.
Vi har inte Swish!

Jag förstår att bokningen är bindande och att jag betalar samma dag som jag får bokningsbekräftelsen.För att du ska kunna boka så måste uppgifterna vara fullständiga och korrekta.

GDPR
Vi vidarbefordrar inga personuppgifter till tredje person. Uppgifterna används endast till hyresavtalet. Vi för inget kundregister. Telefonnummer och epostadress används endast för att skicka nödvändig information om bokningen. Vi använder inte telefonnummer eller epostadresser för reklamutskick. Avtalet sparas i max 12 månader.

Jag har läst och förstått avtalsvillkoren.