Om nedanstånde händer så tar vi in hantverkare eller städfirma  
Det finns ölöppnare. Använd dem.Veva inte ut markiserna längre än till räcket.
De håller inte annars.
Blåser det? Veva in.Gunga inte så här! Pollarna går sönder !Klättra inte upp på taket. Huset "sätter sig" och det går inte att stänga fönster och dörrar.Inga ljus eller marschaller ombord.
Stor brandrisk samt att stearin går in i trät och det blir dyrt att byta ut.Ni städar och sorterar sopor!.
Se till att det är rent även ute under bord och bänkar.
Det ska alltså inte finnas kapsyler och matrester nånstans.


Elda inte ved i grillen. Det blir en jävvvla brasa! Ett vårdslöst beteende som blir väldigt kostsamt. Det tål inte grill och räcke och markiserna blir sotiga.


Inga grillar på bordet, varken engångs eller riktiga grillar. Bordet blir förstört och markiserna sotiga. Använd grillen i hörnet.


TIPS! Använd aluminiumfolie i botten så är det bara att släcka kolet och vika ihop allt och ta med som sopor. Ska ni inte grilla mycket och har ont om tid, använd engångsgrillar i grillen, så är det bara att släcka med vatten och ta med sig dem sen. Ni sparar tid då ni slipper göra rent grill och grillgaller. Engångsgrillarna börjar bli svåra att få tag i.


Saknas det saker till nästa bokning så tar vi ordentligt betalt för att skaffa det.
Detta måste finnas kvar:

Ifall det är omfattande skador eller nergrisat så att det inte går att hyra ut till nästa kund, då polisanmäler vi det som skadegörelse eftersom vi anser att det är uppsåtligt. Det innebär även att andra kunder måste ersättas.


- Vad gör vi om något går sönder eller försvinner?


Skicka SMS omgående så att vi får veta det!
Vi har flera bokningar på lördagarna samt lite i veckan så därför kan vi inte vänta utan måste se till att allt finns till nästa grupp.
Vi vill helst slippa köpa nya saker efter varje bokning så vi tar bra betalt för att åka och handla dessa saker på helgen, ibland precis innan nästa bokning.
Med våra låga priser går det inte få någon lönsamhet om pengarna för varje bokning går till att handla ny slev, spann m.m.


Exempel på saker som vi debiterar till fast pris (inköp + arbetstid)